DESPRE MINE


Este mult mai usor sa discuti o problema decat sa dezvalui un sentiment. Atunci cand dezvalui sentimente, dezvalui sufletul. 

Sunt persoane care nu stiu sa se dezvaluie sau n-o fac din teama de consecinte.     Teama de-a fi vazut asa cum esti!

De-obicei, cea care alimenteaza teama de-a te dezvalui, este critica. Fiecare remarca negativa indeparteaza pe cel de-alaturi; se retrage in spatele oricarei masti pe care va reusi sa si-o creeze, pentru a se adaposti de cei de care este privit, de atacatori.

Imi  place sa cred ca fac parte dintre cei care au indepartat mastile,care nu-si pierd energia, traind pentru imagine, desi au trecut multi ani pana am invatat sa traiesc cu mine insami; am invatat   sa cizelez, sa slefuiesc, sa ma dezvolt, sa fiu intr-o continua evolutie, sa trec dincolo de aparente si imagini; am invatat sa socializez, nu doar sa ma formalizez, am invatat sa vad frumosul, sa traiesc , sa ma iubesc si sa iubesc neconditionat, sa ofer.

Folosirea verbului a invata….da, e repetitiv, dar sper sa fie  ca un magnet pentru tine, cititorule!

Asta sunt eu, Cristina! Am 38 ani, cred ca timpul e  de partea mea, chiar daca unii considera aceasta varsta deja tomnatica!…Cred ca la orice varsta te poti reinventa, redescoperi, important e s-o faci, sa nu mori cu regretul c-ai fi putut face ceva, dar nici macar n-ai incercat!

Reclame

5 gânduri despre „DESPRE MINE

    • Mulțumesc mult! Simplu și la obiect, m-a emoționat și îngândurat comentariul tău! …Mă bucură enorm cele spuse de tine! Un motiv în plus, să scriu mai des… Încurajările, aprecierile, imboldul, toate astea fac diferența!…Da, temerile pot fi depășite!…

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s