Eu si ecranul tactil al notebook-ului


Tocmai am facut o achizitie, considerata de unii moft, de mine , in schimb, utilitate – Asus VivoBook S200(X202E), versiunea mai mica a acestui tip de laptop, pe piata fiind si variantele mai mari  – Asus VivoBook S400 si S500.

Cele trei modele se caracterizează prin design atractiv, durabil și portabil, având integrat sistemul de sunet ASUS SonicMaster și funcția instant-on ce permite reluarea lucrului în 2 secunde.

De unde aceasta denumire – VivoBook?…din intentia de  a face ca acest produs sa semene cu o carte, avand marginile rotunjite si mai multe culori ale carcasei.VivoBook_alb

Am hoinarit zile in sir, saptamani,  in cautarea unui notebook pe gustul meu, un laptop cu ecranul tactil. Veti spune ca e un moft, dar eu, una, il consider o oportunitate si-o delimitarea a timpului folosit in scop „tastabil”. Tactilul e o continuitate a creativitatii, „clickand” idei si imagini intr-un timp record, neintrerupand „liniatura”.

O silueta subtire, cu o grosime de 22 mm, cu o carcasa eleganta metalica, durabila, un set complet de porturi, VivoBook-ul S200,  notebook-ul  echipat cu un toucscreen, care e in avantajul nostru, al utilizatorilor, uzitand comenzile tactile introduse de Microsoft. Avand un Windows 8 si interfata sa tactila, Asus VivoBook S200 va fi o achizitie de bun augur mai ales pentru cei care au folosit s-au invatat cu tableta.

Asus ofera fiecarui utilizator de VivoBook  si 32GB spațiu în WebStorage pe o perioadă de 3 ani, un serviciu de tip cloud ce permite utilizatorilor să își salveze datele la care să aibă acces de oriunde.

Consider ca viitorul va apartine acetui tip de tehnologie, tactilul fiind la indemana noastra!S2001

Daca va plac tabletele, ca si concept al ecranului tactil, va recomand Asus VivoBook S200 si S400.

Tehnologia inseamna creativitate, timp util, capacitate de adaptare si continuitate.

„Acest articol a fost scris în cadrul concursului  www.blogwars.ro”

Reclame

2 gânduri despre „Eu si ecranul tactil al notebook-ului

    • Mulțumesc mult! Am început cu stângul, scriind articolul pentru prima probă pe ultimii metri!…Timpul ăsta, bată-l vine…el e cu pricina!
      Sunt cam nemulțumită, scriind un articol ”subțire”, dar îmi revin eu! Încă o dată, mulțumesc pentru încurajare!

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s