Clubul de lectură online I


carte6

Cu plăcere, am remarcat că grupul nostru de la Clubul de Lectură se mărește. Suntem încântați!

E plăcut, diferit de cotidianul fiecaruia dintre noi! Alegem  – de comun acord – o carte/un titlu,   împărțim impresii și facem incursiuni prin viață, momente din viață, familie, prietenie, dragoste, legăm noi prietenii, ne delectăm, făcând ceea ce ne place, stimulează.

Cum arată  o întâlnire?…

1. Cartea aleasă-dezbatem, impresii pro/contra, emoțional, cognitiv…fiecare din punctul lui de vedere, libertatea cuvântului.

2. Fiecare dintre noi are pregătită o altă carte, dragă inimii, despre care vorbește.

3. Teste psihologice, jocuri interactive, care ne detașează complet din sfera cotidianului…

4. Un ambient plăcut,  se bea un ceai/ o ciocolată caldă, se ascultă muzică, se vizionează pelicule îndrăgite…

Sperăm să creăm un ambient cald și relevant unei activități/pasiuni del genere, dragii mei și la Clubul de lectură virtual(online)!

V-aștept cu drag, în număr cât mai mare la Clubul de lectură virtual.

Pentru data viitoare, ce-ați spune de ”Marile Speranțe”(Charles Dickens), o carte dragă inimii voastre și-un volum de dezvoltare personală/motivațional(”Cât de plină ți-e găleata?”(Tom Rath&Donald O. Clifton)?

Aștept cu mare interes feedback-ul vostru!

Pe curând, dragii mei!

Lectură plăcută!

Ce ziceți, Anca, AntoanetaAntonela,  Claudia, Imaginecontinua, Inaeh Ioana,  Roxana, Simona, Vavaly, Vienela, Amirale,  Thury, ne  ”revedem” virtual la Clubul de lectură pe  data de 14 ianuarie sau 21 ianuarie?

Cu drag,

P.S. Cine are  ca pasiune lectura, este invitatul nostru!

Cine este din Piatra-Neamț, este binevenit și  la Clubul de lectură fizic, care se organizează la fiecare două săptămâni, într-un ambient plăcut și-un anturaj minunat!

Reclame

10 gânduri despre „Clubul de lectură online I

  • Mulțumesc! Clubul nostru de lectură fizic este super, ulterior, gândindu-mă și la varianta online!
   Accept și eu, cu mare drag, provocarea ta! Poate, vom colabora, completa, împleti iubirea pentru carte, Claudia!
   Am citit pe FB postarea ta!
   Toate bune și cu elan înainte, draga mea!

 1. Sunt aproape pregatita pentru discutii. Ar trebui sa recitesc Marile sperante, dar pana maine nu mai este prea mult timp. Sper sa imi amintesc cate ceva.
  Cum fac sa intru si eu in Blogger Profi Club? Ma primiti?

 2. Vienela, lunea viitoare purtăm discuțiile respective, cu privire la tematic pentru Clubul de lectură online, dat fiind că doar 1 săptămână era prea puțin pentru 2 volume de citit și eventual, recurs la memorie pentru cel de-al treilea…deci, pe 21 ianuarie, draga mea…
  Cu privire la Blogger Profi Club, tocmai am scris fondatorului și organizatorului acestui Club, care te va contacta. Eu sunt unul dintre membri, meritul fiind al lui Constantin. I-am scris și sunt convinsă că-n cel mai scurt timp va vorbi cu tine. Mi-ar face o deosebită plăcere să colaborăm! Ești un OM minunat și scrii pe măsura inimii, sufletului și cugetului!

  • Bună seara,
   Cu mare drag!
   Am stabilit ca eveniment online, începând cu data de 21.01.2013, pentru impresii, opinii, concluzii. Am stabilit pentru prima întâlnire online următoarele cărți : ”Marile speranțe”(Charles Dickens), ”Cât de plină ți-e găleata?”(Tom Rath&Donald O. Clifton) și-un volum drag inimii și sufletului vostru.
   Ulterior, de comun acord, vom stabili alte și alte volume! Sunt încântată, n-am cuvinte, pentru a confirma bucuria pe care-o am, când aud, văd și simt iubitorii de lectură!
   Te așteptăm cu drag!
   Voi face o pagină dedicată concluziilor! …Le-aș putea numi recenzii, dar recenziile sunt mai mult monologuri, mai puțin deschise, elaborate!… concluziile…purtând firul discuțiilor spre sfera pasiunii…lectura din pasiune

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s