Edimax: Știi tot ce mișcă


O după-amiază de luni obositoare…abia așteptam să ajung acasă, în ambientul meu, să mă revigorez, să schimb starea de spirit!…

Home, sweet home!..

Puțină relaxare și teme de făcut…puștiul avea ceva de scris pentru a doua zi!…., dar ajunsesem acasă și voiam relaxare, o stare de spirit, impusă măcar, care să-mi induca starea de bine, atât de jinduită!…Piciul, căţelul, canarul stataeu bine merci, care încotro – piciul cu soţul puneau la punct un puyyle, căţelul, alături de ei rodea de zor un papuc, iar canarul superviza momentul.

După puţin timp m-am alăturat lor, relaxându+mă, după o zi plină.

Timpul a zburat, nu alta, se apropia cu paşi repezi ora cinei; mpreună cu soţul meu am început prepararea acestia, lăsându-i pe cei trei – puştiul, căţelul şi canarul să se joace….Am uitat să specific că era o frumoasă zi, călduroasă de vară…

Pe rând, atât eu, cât şi soţul meu, îi supervizam din când în când pe cei trei, să vedem dacă totul e în regulă!

Făcurăm noi cu câteva luni în urmă o achiziţie de zile mari, sistemul de supraveghere şi camere IP(dispozitive puternice de supraveghere a casei), de la Edimax. Am ales camere de supraveghere PnV , IC – 7110, pe un Smartphone, cu aplicaţia EdiView, un sistem  cu Plug and View.

Sinceră să fiu, nu o folosisem foarte mult, dar zilele astea am zis de ce nu?!…hai să vedem, s-o testăm…

Intr+o dimineaţă, yilele precedente, am dat drumul camerelor, lăsându+le să+şi faca treaba pentru cateva zile….îm fiecare seara am testat, totul funcţiona superb, erau la locul potrivit, monitorizând cu sârg.

Au mai trecut câteva yile şi, împreună cu soţul meu, ceva mai tehnic, am vrut să mai vedem ce se mai înrgistrase, cum funcţiona, dacă funcţiona în parametri normali…

Când au început să deruleze înregistrarea, mi s-a făcut părul măciucă de cele văzute: am amuţit amţndoi; piştiul cu cei doi prieteni  – căţelul şi canarul mânacu de yor, toţi trei din prânzul lui Spike(numele căţelului)….din crocănelele şi mâncarea lichidă a lui Spike…să picăm, nu alta….cel mic, in genunchi, o luptă asiduă cu canarul pentru bunătăţile din castron; murdar tot pe faţă, pe hăinuţe, mânuţele jumătate erau în crocănele, ce mai , o vedere amuzanta, privită astăzi, câteva yile mai târziu, dar atunci jale….am rămas fără cuvinte….după toate astea, aplecat uşurel la baie, împreună cu amicii şi -n bideu, s -au spălat, au şters urmele infracţiunii. Ba, dimpotrivă,  pe puştiulică l-a dus mintea , de i-a spălat şi pe ceilalţi doi…canarul avea pliscul plin de săpun şi pufnea mereu, dar nu crâcnea, iar Spike îşi lingea săpunul de pe blană tacticos!….

Cam asta a fost saga celor trei mu;chetari puşi pe şotii!

După vizionare, l-am chemat pe Tudor şi mai pe ocolite l-am întrebat cum a fost zilele trecute, dacă a făcut ceva, să=l amuze….m-am gândit că păţania trecuse, acum putea să-mi spună fără probleme….nu se mai gândea la pozna făcută cu atâta patos, fiind aproape uitată….Da, mi-a povestit! Ce râsete, ce distracţie!

Bineînţeles,  a doua zi am şi fost la spital, pentru investigaţii, dar totul trecuse fără incidente…. totul era calm, frumos şi năzbâtiios!

O amintire amuzantă, dar care pune-n valoare şi frumoasa legătură dintre fiinţa umană şi animale, păsări!

Acesta articol a fost scris cu pasiune pentru SUPER BLOG 2012!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s