PUMA EVENT Comunicat de presa


PUMA® CREATIVE FACTORY
LOVE THY PLANET

Bucuresti, Romania (2 octombrie, 2012) – Dupa lansarea cu succes a initiativei PUMA The Creative Factory in noimebrie 2010, prin care consumatorii isi puteau personaliza online perechea de pantofi dorita , urmata apoi de editia limitata de jachete personalizate “T7 by Akcent” , PUMA isi extinde povestea designului personalizat cu ‘Love thy Planet’. PUMA a facut un parteneriat cu Wildlife Works si Lumi pentru editia din acest an PUMA Creative Factory, pentru ca iubitorii de produse PUMA sa-si poata puna creativitatea si priceperea la treaba , folosind un proces revolutionar de printing pentru tricouri si genti .

Wildlife Works este liderul mondial REDD+ (Reducing Emissions from Deforestation and Degradation) o companie specializata in dezvoltarea si implementarea proiectelor de acest gen : reducerea emisiilor de carbon rezultate din defrisarea padurilor si alterarea mediului inconjurator . Tricourile Creative Factory sunt produse de angajatii Wildlife Works , angajati care provin din comunitatea locala a coridorului REDD +, din Kasigau , Kenya. Toate textilele sunt produse din bumbac organic si bumbac fair-trade. Fabrica sponsorizata de PUMA este o sursa de joburi sustenabile si reprezinta o mare mandrie pentru comunitatea locala . Pregatirea angajatilor si veniturile constante generate de fabrica , ajuta familii intregi din aceasta comunitate sa depaseasca pragul saraciei .

“REDD+ aduce o schimbare pozitiva in regiunea noastra , cu solutii reale si directe pentru diminuarea saraciei , solutii ce vor duce la ridicarea nivelului de trai al comunitatii noastre “ a spus Chief Kizaki din zona Kasigau , districtul Voi , unde se gasesc peste 12,000 de oameni . Chief Kizaki a adaugat , “ Aceasta nu este o actiune caritabila . Fondurile obtinute din reducerea emisiilor de carbon ne ajuta sa ne imbunatatim conditiile de trai . Aceste fonduri se obtin prin actiuni de conservare care ne permit sa protejam mediul inconjurator ”
Pe site-ul http://www.puma.com/lovethyplanet, PUMA ofera oamenilor posibilitatea sa incarce poze cu ceea ce iubesc la planeta noastra si cu ceea ce ar vrea sa conserve . Participantii vor avea ca sursa de inspiratie fotografii incarcate de ambasadorul nostru Alex Galmeanu, dar si de ambasadorii din celelalte tari .
La evenimentele PUMA Creative Factory, participantii vor putea sa printeze pe tricouri si pe genti una din aceste fotografii sau altele pe aceeasi tema , fotografii realizate de ei , sau vor putea picta direct etc , folosind Inkodye®, un colorant-vopsea produs de Lumi , colorant ce se activeaza la lumina naturala a soarelui . Acest proces revolutioneaza intreaga industrie fashion de DoItYourself.  Inkodye®, singura vopsea din lume sensibila la lumina , isi dezvolta culoarea in lumina soarelui , facand posibil pentru oricine sa-si printeze fotografiile pe textile , pentru a crea un produs fashion unic.

Evenimetul PUMA The Creative Factory – LoveThyPlanet va avea loc in Club Oxygen , Mall Sun Plazza ( Sector 4 ) , pe data de 25 Octombrie 2012 (joi) . Fiindca avem nevoie de lumina soarelui , va asteptam acolo la ora 11 dimineata ca sa ne jucam cu cerneluri , fotografii si produse PUMA . Jucariile le aducem noi , voi nu trebuie decat sa fiti prezenti!

Daca doriti sa va testati creativitatea si spiritul ludic si vreti sa participati alaturi de noi , va rugam sa trimiteti un email pe adresa : cristinafdobrescu@gmail.com ( nu uitati sa ne lasati si un numar de telefon ) si va vom contacta pentru mai multe detalii. Vom premia cel mai creativ “artist fashionist“ cu 2000 de Euro net si cu multe alte surprize .

http://www.puma.com/social/events/puma-creative-factory-bucharest?fb_action_ids=4527581468363&fb_action_types=og.likes&fb_source=aggregation&fb_aggregation_id=288381481237582

Ne vedem acolo!

Reclame

Un gând despre „PUMA EVENT Comunicat de presa

  1. Pingback: PUMA EVENT Comunicat de presa « MANIFEST PENTRU CREATIVITATE

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s