1 PROBA SUPER BLOG AVENSIS SI O BLONDA ALTFEL


Locuiesc undeva inafara orasului, mai bine zis la aproximativ 6-7 km de oras. Bineînțeles, e nevoie de masini pentru a ne deplasa, avand copilul care merge la scoala si, cum jinduim confortul, MASINA nu e un lux, ci o necesitate…

Am facut aceasta paranteza, pentru a identifica, in cazul meu,  notiunea de masina in vocabularul si cotidianul meu.Da, masina nu  e un accesoriu-parte integranta, nu-i personalizez statutul, n-o definesc si nu ma defineste, ci e doar un obiect cu care ma deplasez, imi face viata mai usoara, imi dozez timpul altfel. O plac pentru confortul ce mi-l da!

În schimb, sora mea care locuieste intr-o ”metropola” din Romania , simte motorul masinii, cum toarce,  cum fuge, e parte integranta din viata ei, indragostita de liniile moderne si spilcuite ale masinilor care stiu sa creeze emotii. Adora combinatia ergonomic, boem, curburi netede si-mbietoare, putere si viteza, tehnologie de ultima generatie cu aportul sau unic, sofisticat si inteligent.

Imi spunea nu  de mult timp: ”Asa cum imi place sa citesc si-mi aleg cartile in functie de starea de spirit din acel moment, , ceea ce vreau sa transmit,  asa imi aleg masina, in functie de cum o simt, o vad cu inima-sufletul-emotiile.”

Cand am citit prezentarea noii Toyota Avensis, am mai citit o data, si-nca o data, fiind tiparul , linia surorii mele. Da, regasesc eleganta, charmul, calitatea, inteligenta-un complex si complet de inteligenta cognitiva, emotionala-sociala, financiara, o scoala distinsa si distincta a vietii, totul pe fondul invatarii continue,  a unei experiente de viata,  a unei vietii traite intr-un mod memorabil si personalizat, fara resentimente.

Designul sofisticat al masinii versus frumusetea interioara si exterioara a celei de care vorbesc, calitate premiunm versus inteligenta, respect, conduita, tehnologie avansata versus capacitati de adaptare din mers, flexibilitate, dovada ca e intr- continua modificare in bine, dezvoltare; si, nu in cele din urma, satisfactie de ambele parti – experienta in ani, ca brand si experienta de viata, care a dus la satisfactia cotidiana si morala zi de zi, in cursul clar al existentei!

O paralela Avensis-sora mea, pentru a pune-n valoare, atat  eleganta masinii, cat si pe cea a surorii mele. Da, acest model completeaza imaginea fiintei umane, a surorii mele, punand in valoare aspecte, care altadata nici nu le-am fi observat.

Sa nu uit, farurile – ochi de pisica ii confera statutul de altfel, intr-un astfel de moment, gandindu-ma la ochii albastri, lunguieti, care sclipesc de vioiciune si inteligenta, o persoana altfel!

O blonda superba, cu parul lung, cu o tinuta eleganta, cu o pereche de picioare de toata frumusetea, coboara din Avensis-ul parcat in fata Casei de Vis. Desi e blonda, in general, iubindu-se bancurile cu blonde, are scel  ceva ce te-mbie s-o privesti, s-o asculti chiar, fermecat, fermecati de aerul sau boem si cuvintele de poveste.   Sa fie ambianta, momentul, EA insasi-farmecul sau si inteligenta sa senzuala sau e doar masina?! Greu de deosebit! Cert e ca se potrivesc, ba mai bine zis, se completeaza.

Se evidentiaza reciproc!

Ceva umor, destinzand atmosfera incarcata….cu-atat frumos, elegant, stil, inteligenta!…

–           Cum  se numeste o blonda la volanul unui Avensis?

–          Cucerite!…si masina….si fiinta umana….

Mereu imi spune: Cand alegi o masina, daca esti pasionat, poti fac o alegere ideala – sa se potriveasca stilului tau!

”Orice –ar fi sa nu-i lipseasca un CD player, placandu-mi in timp ce calatoresc, sa ascult muzica! ”….asa-mi suna-n surdina….

OOO, o senzatie de zile mari, se simte deja magia cifrei 3, care combina: fiinta(personalitate umana)+TOYOTA AVENSIS + muzica si-am completat ”tabloul”……

Inca o idee si-ncheiem: inteligenta, ironia, umorul fiintei umane mana-n mana cu eleganta, linia fara cusur, aspectul perfect al masinii!

Va doresc  achizitii indraznete, pline de savoare, atente, redutabile si fascinante!

Have a good time with Avensis, people!

Este doar pentru persoane care apreciaza un brand, spunand prin asta : calitate, seriozitate, fler….

Acest articol a fost  scris cu pasiune  pentru SuperBlog 2012!

SuperBlog 2012, multumesc inca o data pentru oportunitate!

Sanatate, iubire, intelegere…magia cifrei 3….

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s